İnternet Üzerinden Sanal Ağ Oluşturma Programı


LogMeIn Hamachi programını kullanarak internet aracılığı ile VPN üzerinden birçok bilgisayarın aynı ağa bağlanmasını sağlayabilirsiniz. Genellikle oyunlar için kullanılan bu program ile uzaktaki bilgisayarları ofis içi bağlantılar şeklinde tanımlayarak çok daha kolay işlemler yapabilirsiniz.
Hamachi, internet üzerinden LAN bağlantısı oluşturulmasına olanak veren bir protokol oluşturmaya yardımcı olanücretsiz bir servistir. LAN ağında çalışan uygulamaları internet üzerinden ortaklaşa kullanabilmek için Hamachi'yiortak ağ üzerinde kullanacağınız bilgisayarlara kurmanız gerekmektedir.
Çoklu oyuncu destekli oyunlar için de kullanılabilen Hamachi ile bambaşka yerlerdeki internet bağlantısına sahip bilgisayarlar ile aynı ağdaymış gibi oyunlar oynayabilirsiniz.
Programı kurduktan sonra çalıştırdığınızda size Türkçe bir rehber yardım edecektir. Bu rehberdeki direktifleri yerine getirerek ağ oluşturabilir, arkadaşlarınız ile aynı ağlara katılabilirsiniz. Programın kullanımı oldukça basittir. LogMeIn Hamachi ile artık birçok oyunu arkadaşlarınız ile birlikte internet üzerinden çok kolay bir şekilde oynayabileceksiniz.


İndirme Linki : Tıkla Anında İnsin

Yorum Gönder

 
Top