Merhaba Arkadaşlar Bir Çok Kişi Bilgisayarını Nasıl Hızlandırabilirim Nasıl İyi Yapabilirim Diye Bir Sürü Araştırmanın Peşinde Artık Bu Program Sayesinde Her Şeyi Yapabileceksiniz. Tek Yapmanız Gereken Taraya Basmanız Ve Otomatik Olarak Düzeltecektir. 

Özellikleri :

Disk Kontrolü: Diskin fiziksel yapısını inceleyerek bozuk sektörleri, klasör hatalarından kaynaklanan problemleri çözmeye yarar.

Disk Temizleyici: Bilgisayarımızdaki gereksiz dosyaları bulunmasına, silmemize ve dikimize boş alan açmaya yarıyor.

Disk Gezgini: Yerel Disk analizi yapar. Diskimizin ne kadırında hangi içerikler yer alıyor bunu şemasal olarak veririr ve yerel Diskimizdeki dosyalar hakkında bilgimiz olmasını sağlar.

Sürücü Güncelleme: Bilgisayarımıza bağladığımız ek baglantıların yüklemelerini kontol eder ve yeni güncellem varsa bizi yönlendirir.

Firefox TCP Eniyileyici: Firefox'ımıza performan sağlamamıza yardımcı olacak bölüm

Smart Defrag: Bölünmüş dosyaları birleştirmeye yarayıyor. yalnız advanced programını indirdiğimiz IObit sitesinden bu programıda indirmeliyiz.

IObit Kayıt birleştirici: zamanla parçalanan windowsdaki kayıt defterini düzenlemeye ve eniyi hale getirmeye yardımcı olur.

Kısa Yol Düzenleyici: sildiğiniz ama bir yerlerde duran kısayol kalıntılarını bulup onarmaya/kaldırmaya yarayan bölüm

Akıllı Ram: Eğer Ram konusunda sıkıntınız varsa bu yardımcı program tam size göre. Ram'inizdeki fazla kalıntıları derinlemesine ve akıllı tarama tercihleriyle temizleyerek Ram'inizin performansını artırmaya yardımcı olur.



Program İçi Resimler :











Serial İçindedir Ve %100 Çalışmaktadır.

Programı İndirmek İçin : Tıkla


Yorum Gönder

 
Top