Notebook Tamiri 


Yaşam alanlarımızın vazgeçilmezleri arasında kabul edilen notebooklar kullanıma bağlı olarak bizleri hiç beklenmedik anlarda notebook tamiri ile ilgili servis arayışlarına yönlendirebilir. Genel olarak baktığımız zaman sektör içerisinde servis olarak hizmet eden birçok firma olsa da önemli olan güvenilir servis ile çalışmaktır. Aksi takdirde beklenmedik sorun veya problemler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Firma olarak sizlerin beklentisini bu alan içerisinde karşılamaktayız.

notebook tamiri


Laptop Tamiri


Sorunlarınızı çözmek için alanında uzman elemanlarımız ile birlikte sizlere hizmet etmekteyiz. Firmamızda daha önceden sektör içerisinde çalışma yapmamış kişi veya kişiler görev almamaktadır. Buda tecrübesizlik ile ortaya çıkan sorunların tamamen sizlerden uzak kalacağı anlamına gelmektedir.

İstanbul, Mecidiyeköy ve Şişliden elden cihaz teslimi diğer illerden ücretsiz kargo ile gönderim 

laptop tamiri

Yaşadığınız sorunları çözümlemeye başlamamız ile birlikte hata payını sıfıra indiren araçlar kullanmaktayız. Yüzeysel inceleme yapmaktan kaçınarak derinlemesine bir inceleme yapmaktayız. Bu durum elbette sizin için önemli olmayabilir. Fakat sorunlar derinlemesine incelenmediği ve çözümlenmediği zaman sorunlar sadece ertelenir. Dolayısıyla arızalarınızı çözümlerken bir daha sizleri karşı karşıya bırakmayacak şekilde çalışma yapmaktayız.

Notebook Servisi

Firma olarak önemsediğimiz en önemli alanlardan biri de müşteri memnuniyetidir. Sizlerin memnun olmayacağı veya almış olduğu hizmetten sonra sorunlar yaşayacağı hiçbir sistem bünyemizde bulunmamaktadır. Tamamen sizlerin memnuniyet duyacağı bir hizmet kalitesi sunmaktayız. Notebook servisi olarak yeni nesil bir anlayış ile birlikte sizlere başarılı bir şekilde hizmet etmekteyiz.

Garantili Hizmet

Yaşadığınız sorunları çözüme kavuştururken bir daha ortaya çıkabilme ihtimali daima göz önünde bulundurulmalıdır. Bu konuda da benimsemiş olduğumuz prensipler ile birlikte garantili hizmet sistemi kullanmaktayız. Yaptığımız işlemlerden tekrar sorunlar ortaya çıkarsa ücretsiz bir şekilde gerekli işlemleri yapmaktayız. Kesinlikle bu süreç içerisinde sizlerden para talebinde bulunmamaktayız.

Firma olarak fiyatlandırma alanında farklı bir hizmet kalitesi sunmaktayız. Genel olarak baktığımız zaman sektör içerisinde bulunan firmalar yüksek fiyatlar ile hizmet etmektedir. Bu durumda kesinlikle maddi olarak etkilenmenize neden olacaktır. Benimsemiş olduğumuz doğru fiyatlandırma sistemi ile en doğru fiyatlar üzerinden hizmet alabiliyorsunuz. Kesinlikle haksız kazanç ve ticari rekabet ortamında bulunmamaktayız. Dolayısıyla maddi olarak arzu ettiğiniz hizmeti de almış oluyorsunuz.

Fiyatlandırma konusunda benimsediğimiz prensipler ödeme alanında da devam etmektedir. Nakit ödeme yapabileceğiniz gibi istediğiniz takdirde kredi kartı ile de ödeme yapabilirsiniz. Sizler hangisini tercih ederseniz firma olarak bizler sizlere o şekilde uyum sağlamaktayız. Dilediğiniz ve arzu ettiğiniz her yerden laptop tamiri konusunda düşüncelerinizi çözüme kavuşturabilir ve aradığınız hizmeti gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top