UTorrent Tek Link Indir

Son zamanların en popüler indirme aracı torrent. Şu ana kadar torrent ile ilgili birçok sorusu olan insanlarla karşılaştım. Bu nedenle bu yazıyı sizler için paylaşmaya karar verdim. Torrent genellikle yüksek boyutlu dosyalar için kullanılan bir indirme aracıdır. Bu tür dosyaları rahatlıkla torrent üzerinden indirebilirsiniz. En iyi torrent programlarını Keygenman'da paylaşacağım. Bunlardan biri UTorrent. UTorrent arayüz kullanımı kolay, hızlı ve bilgisayarınızın ram kullanımını etkilemeyecek bir programdır. Bu nedenle yüksek boyutlu olsun olmasın internette paylaşılan her türlü torrent dosyasını rahatlıkla indirmeniz için: UTorrent.




İndirmek için -->  http://www40.zippyshare.com/v/93516765/file.html

Öncelikle UTorrent'i kurunuz. Daha sonra aşağıdaki talimatları izleyere istediğiniz programı indirebilirsiniz.

Kullanım



1) Öncelikle torrent uzantılı dosyamızı netten indiriyoruz. (Ben sitemizdeki Pes 2013 Torrrentini indireceğim)





2)Dosyaya çift tıklayarak açıyoruz. Karşımıza şöyle bir sayfa çıkıyor.

 

3)Buraya kaydet kısmından ... işaretine tıklayarak kaydedeceğimiz yeri seçiyoruz. Diğer ayarlar dosyanın kaydedilme ismi ve hangilerinini indireceğinizdir. Onlara dokunmayın. Tamama basın.

4)Resimdeki gibi erişim kısmı yeşil olduysa ve yanda indirme hızı çıktıysa başarılı olmuşsunuzdur. Geriye kalanlar oyunun inmesini beklemek ve iso kurulumunu Deamon Tools programı ile yapmaktır. İso kurlumunun nasıl yapılacağı sitemizde mevcuttur.

Ama eğer erişim kısmı yeşil olmadıysa ve alt kısımda ulaşılabilirlik kırmızı ise tracker değişeceğiz demektir. 


Tracker Değiştirmek İçin

1)Hatalı olan torrentimizin üstüne sağ tıklıyoruz ve en alttan özellikler kısmını seçiyoruz.



2)İzleyiciler kısmındakini silip, sitemizdeki trackerleri buradan kopyalayın ve izleyiciler kısmına yapıştırın. Tamam'a tıklayın.


3)Oyun inmeye başlayacaktır. Şimdiden iyi oyunlar.

Yorum Gönder

 
Top