Cs 1.5 Wall Hack Counter Strike 1.5 oyununda inanılmaz bir hile ve bir çok kişi tarafından kullanılmakta işte siz online oynarken bu program sayesinde sizi öldürüyorlar program nasıl duvardan düşmanı görüp ateş edebilme özelliğidir. Bu özellikli hile sayesinde karşınızdaki düşmanın nerede olduğunu nerede olursa olsun görebiliyorsunuz böylece karşınızdaki rakibinizi kolaylıkla öldürebiliyorsunuz.Ama bu hele hile yama programı sayesinde aktif olmakta  Cs 1.5 Wall Hack  yamasını indirip kurmanız gerekmektedir. Altta talimatları takip ederek yapabilirsiniz.


         KESİNLİKLE REKLAM DEGİLDİR DOWNLAN İNDİR

Kullanımı:
İlk olarak zipli olan dosyayı zip'ten çıkartın. Zipten tek bir dosya çıkacak onu açın ve dosya içerisinde bulunan 'cdhack' dosyasını iki kere tıklayın. Böylelikle program aktif hale gelecektir.

Daha sonra oyuna girerek 'end' tuşuna basın. Bu işlem sayesinde wall hack açılmış olacak. Öldüğünüzde wall kapanır tekrar açmak için aynı işlemi tekrarlayın. Eğer 'end' tuşuna bastığınızda 'cheats allowed' yazısı karşınıza çıkarsa wall açık kullanılıyor demektir, 'cheats stop' yazısı var ise program kapalı demektir. Tekrar 'end' tuşuna basarak tekrar programı çalıştırabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top