Hadi canım olmaz demeyin hergün bir başka şaşkınlık veren şeyler çıkarken bu ne ki . Gerek bilgisayar gerek de akıllı telefonlar yeni işlevlere sahip olmakla birlikte hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmaya başladı.Akıllı telefonların ve tabletler artık o kadar fonksiyonel bi hale geldi ki Wifi şifresi bile kırabiliyorsunuz.Evet yanlış duymadınız hacker dostu o telefon Pwn Phone



Akıllı telefonların amaçları dışında kullanıldığına şahit olmuşuzdur.Belkide aramızda kullananlarda vardır  Söz konusu bu cihazla Wi-Fi hackleyebilirsiniz . Gelişen mobil teknoloji bünyesine yeni katılan Pwn Phone , güvenlik uzmanlarının veya hackerların açığını aradıkları ağ ile ilgili bilgiler sunarak yardımcı oluyor. 



Hacker Pwn Phone’un yeni sürümü, LG Nexus 5 ’in donanımını temel almasına rağmen bütünüyle Android ile çalışmıyor. Temel işletim sitemi olarak Android ’i kullanan Pwn Phone, onun üzerinde tam donanımlı bir Debian OS çalıştırıyor . USB Host olarak çalışabilen bu cihaz, harici Wi-Fi, Bluetooth ve ethernet adaptörlerini kabul edebilmesiyle kullanıcıların takdirini kazanacak niteliklere sahip. Bildiğiniz gibi bilgisayarda da kullanılabilen harici adaptörler, bu cihaza da entegre edildiğinde cihazın saldırı alanını genişletiyor ve yeteneklerini iyileştiriyor.

Şu anda 1.295 dolara satışa sunulmaktadır. Belirtilen işlevler, 1.095 dolara satılan Nexus 7 ve Android 4.2 tabanlı olan Pwn Pad 2014 ’te de mevcut olmakla birlikte Nexus 5 ile kendi Pwn Phone ’unu oluşturmak isteyen kullanıcılara özel bir yazılım çok yakında yayınlanacaktır.

Yorum Gönder

 
Top