Aylardır beklediğim güncelleme sonunda geldi. Samsung Galaxy Note 2 Android 4.4 KitKat sonunda geldi. Şuanda yazılım güncelleniyor güncelledikten sonra buraya bazı notlarda eklerim bu yazının içine tabi güncelleme gelmeden önce diğer cihazlara geldiğini görmüştüm arkadaşlarımın daha hızlı , daha iyi olduğunu görmüştüm note 2 de yenilikleri olmuş beyaz bildirim simgeleri büyümüş kilit ekranında değişikler var . En önemlisi ise pil ömrünün artması ve Klavyede ve Ram iyileştirmeler Güzel olmuş Android 4.4 KitKat Note 2 Hayırlı Olsun.

Samsung’un Galaxy S3 gibi 2012 yılında tanıttığı phablet modeli Galaxy Note 2 için Android 4.4.2 Kitkat güncellenmesi ülkemizde OTA ve Kies yolları ile yayınlandı. Sabah itibariyle aktif hale gelen güncelleme 490 MB boyutunda ve cihaza yeni özellikler getiriyor.

Yurt Dişinda 1 ay önce güncelleşmişti ülkemizde bu sabah itibariyle güncellendi.

Cihazınıza yükleyebilirsiniz Güncelleme şirketin masaüstü destek programı Kies ve cihaz üzerinden OTA yolları ile yüklenebiliyor. Sizde Galaxy Note 2 akıllı telefonunuzu güncellemek istiyorsanız Ayarlar>Telefon Hakkında>Cihaz Güncellemeleri menüsünde bu işlemi yapabilir, deneyimlerinizi.


Yorum Gönder

 
Top